GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος για τη δικαστική διερεύνηση της τραγωδίας στο Μάτι: Έχουν τολμήσει κι έχουν βάλει αλλοιωμένο έγγραφο- ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία αποκάλυψε ο εκπρόσωπος οικογενειών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στο “Καλη...

Νέα στοιχεία αποκάλυψε ο εκπρόσωπος οικογενειών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” για την πορεία της υπόθεσης.

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε πως υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι δεν έχουν δοθεί τα σωστά έγγραφα και πως τα στοιχεία είναι ελλιπή, ενώ αποκάλυψε πως ανάμεσα στα έγγραφα που έχουν κατατεθεί, υπάρχει και ένα που δεν είναι πρωτότυπο, όπως θα έπρεπε, αλλά αλλοιωμένο.

Αναφερόμενος στα στάδια της δικαστικής διαδικασίας, δήλωσε πως εδώ και 18 μέρες έχει υποβάλλει αίτημα, στους αρμόδιους φορείς να απαντηθεί γιατί το ένα από τα τρία ελικόπτερα που πετούσαν στην περιοχή επέστρεψε με τη δικαιολογία πως δεν είχε καύσιμα αλλά και γιατί τα δύο ελικόπτερα ήταν καθηλωμένα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τη στιγμή της καταστροφής πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε μία γυναίκα, της οποίας ο ρόλος δεν έχει γίνει γνωστός.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση