GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδε τη δολοφονία των γονιών της - Αγνοούνται τα ίχνη της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας 13χρονης στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα οπότε η αστυνομία...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας 13χρονης στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα οπότε η αστυνομία εντόπισε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους τους γονείς της. Θεωρείται ότι το κορίτσι διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Οι γονείς της Τζέιμι Κλος, ο 56χρονος Τζέιμς Κλος και η σύζυγός του, Ντενίζ, 46 ετών, ήταν νεκροί, φέροντας τραύματα από σφαίρες, όμως το κορίτσι δεν βρέθηκε πουθενά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έφηβη πιθανότατα είδε τους φόνους, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία από το σημείο του εγκλήματος δεν θεωρείται ύποπτη η ίδια.

Περίπου 100 εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες, ενώ η αστυνομία δέχτηκε περίπου 800 τηλεφωνήματα με πληροφορίες για την Τζέιμι, αν και χωρίς αποτέλεσμα. Το FBI αποφάσισε να επεκτείνει τις έρευνες σε όλη τη χώρα, θεωρώντας ότι το κορίτσι διατρέχει κίνδυνο.

Η κλήση στην αστυνομία έγινε γύρω στη 1 το πρωί της Δευτέρας από ένα κινητό τηλέφωνο, μέσα από το σπίτι της οικογένειας. Η αστυνομία αγνοεί προς το παρόν τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News οι δράστες πυροβόλησαν την εξώπορτα του σπιτιού για να την ανοίξουν και να μπουν μέσα.

Πηγή: ΑΠΕ, NBC News, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση