GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το "στέκι" του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική

Της Άννας Κανδύλη Στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης μπαίνει η κατάληψη γραφείου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από μέλη...

Της Άννας Κανδύλη
Στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης μπαίνει η κατάληψη γραφείου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από μέλη του "Ρουβίκωνα".
Με παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.
Η παραγγελία δόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου καθώς μέχρι σήμερα καμία έγγραφη ή προφορική αναφορά δεν έχει γίνει σε εισαγγελέα από τις πρυτανικές αρχές, τις μόνες αρμόδιες να καταγγείλουν ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Ο "Ρουβίκωνας", σύμφωνα με διαδικτυακή ανάρτηση ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο του γραφείο στη Φιλοσοφική, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο στον δικό της χώρο.
Μάλιστα, αναρτήθηκε και το ωράριο του γραφείου , -10.00 με 13.00- με την εξής προαναγγελία: «ο "Ρουβίκωνας" θα ανοίγει σιγά-σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».
Χθες το πρωί τα μέλη του Ρουβίκωνα απομακρύνθηκαν από τον χώρο ωστόσο ανακατέλαβαν το χώρο λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση