GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Κασόγκι - Πού εστιάζει τις έρευνες η τουρκική αστυνομία

Η τουρκική αστυνομία πρόκειται να εστιάσει τις έρευνες της για την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι σε ένα δάσο...

Η τουρκική αστυνομία πρόκειται να εστιάσει τις έρευνες της για την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι σε ένα δάσος στην Κωνσταντινούπολη και σε μία αγροτική κατοικία που βρίσκεται στην πόλη Γιάλοβα, σύμφωνα με τη hurriyetdailynews.com.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Yeni Safak, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν θα περιοριστούν στο κτίριο του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας και στην κατοικία του πρόξενου στην Κωνσταντινούπολη.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα Middle East Eye, η οποία είχε πρόσβαση στις ηχητικές καταγραφές, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του άτυχου Τζαμάλ Κασόγκι. Σύμφωνα με την περιγραφή, ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο γραφείο του προξένου.

“Δεν υπήρξε απόπειρα ανάκρισης. Είχαν έλθει για να τον σκοτώσουν” και ο ίδιος ο πρόξενος βγήκε από το δωμάτιο. Ένας ιατροδικαστής, ο Σάλα αλ-Τουμπάιγκι, που συμμετείχε στην ομάδα των Σαουδαράβων πρακτόρων που είχαν φθάσει εκείνη την ημέρα στην Κωνσταντινούπολη από το Ριάντ, άρχισε στην συνέχεια να διαμελίζει το σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι ενώ ήταν ακόμη ζωντανός.

Ο Σάλα αλ-Τουμπάιγκι είναι ένας από τους 15 Σαουδάραβες που αναγνωρίστηκε ότι ήταν παρών στη στυγερή δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.

Πηγή πληροφοριών: hurriyetdailynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση