GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός μαθητής από πυρά συμμαθητή του στη Βόρεια Καρολίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο μαθητής που δέχτηκε πυρά από συμμαθητή του σε σχολείο της Βόρειας Καρολίνας. Ο αρχηγός της αστυνομίας α...

Υπέκυψε στα τραύματά του ο μαθητής που δέχτηκε πυρά από συμμαθητή του σε σχολείο της Βόρειας Καρολίνας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε πως ένας μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά το παιδί δεν άντεξε. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα η ηλικία και τα στοιχεία του μαθητή αλλά ο αρχηγός της αστυνομίας αναφέρθηκε σ' αυτόν στο αρσενικό γένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε καβγάς στο σχολείο που οδήγησε στον πυροβολισμό. Ο ύποπτος δράστης, επίσης μαθητής, είναι υπό κράτηση. Το σχολείο έχει κλείσει και οι γονείς κλήθηκαν να πάρουν τα παιδιά τους. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και όχι για απόπειρα μαζικής δολοφονίας.

Ο πυροβολισμός συνέβη σε διάδρομο του σχολείου παρουσία πολλών μαθητών που έγιναν μάρτυρες. Στο σχολείο έφθασαν σύμβουλοι και ψυχολόγοι για τη στήριξη των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση