GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπισμός σκάφους με δεκάδες μετανάστες στη Σίφνο

Δεκάδες μετανάστες εντόπισαν οι λιμενικοί στη Σίφνο, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασ...

Δεκάδες μετανάστες εντόπισαν οι λιμενικοί στη Σίφνο, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, η τοπική λιμενική Αρχή ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι ότι σκάφος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του νησιού.

Στο σημείο κατέπλευσε ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντα λιμενικό, ο οποίος εντόπισε αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Γιαλούδια ένα ιστιοφόρο χωρίς επιβαίνοντες. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν τμηματικά στην παρακείμενη ακτή συνολικά 54 αλλοδαποί, 53 άνδρες και ένα παιδί.

Όλοι επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού που έσπευσε στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι στις Καμάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση