GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Χτενίζουν" ξανά το σημείο που βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα - ΦΩΤΟ

Από νωρίς σήμερα το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή εθελοντών της ΛΕΚ Πρέβεζας βρίσκονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε...

Από νωρίς σήμερα το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή εθελοντών της ΛΕΚ Πρέβεζας βρίσκονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή το τμήμα ανθρώπινου κρανίου, προκειμένου να "χτενίσουν" εκ νέου την περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών αναζήτησης και άλλων ευρημάτων που να σχετίζονται με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος ανήκει σε νεαρή γυναίκα, της οποίας ο θάνατος υπολογίζεται πριν από 8 έως 10 χρόνια .

Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται απο τον Ιούνιο του 2010.

Η οικογένειά της κοπέλας έδωσε δείγμα DNA και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα τα οποία ενδέχεται να βγουν και σήμερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση