GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος για αιγιαλίτιδα ζώνη: Τέτοιες κινήσεις δεν γίνονται ως επικοινωνιακό αντίβαρο

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε την εξαγγελία του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχετ...

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε την εξαγγελία του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχετικά με τη μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης.
Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην ΥΠΕΞ, "Μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης εκτός Αιγαίου, με τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο να παραμένουν στα 6 μίλια, σημαίνει αποδοχή, πρώτον, του θεμελιώδους τουρκικού επιχειρήματος περί «ειδικών συνθηκών» στο Αιγαίο και, δεύτερον, της τουρκικής πρακτικής καθώς η Τουρκία έχει διαφοροποιημένο μήκος χωρικών υδάτων.
Τέτοιες κινήσεις που απασχολούν την εθνική πολιτική επί σαράντα πέντε χρόνια ούτε εξαγγέλλονται υπό τέτοιες ενδοκυβερνητικές συνθήκες, ούτε, πολύ περισσότερο, γίνονται έτσι, ως επικοινωνιακό αντίβαρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση