GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η ΕΕ ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, είπε ο Πρωθυπουρ...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως είπε κ. Τσίπρας στον Νίκο Κοτζιά, «Φεύγεις σε μια ημέρα χαράς για την εξωτερική μας πολιτική», «διότι όχι μόνο ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με τους γείτονες μας (σ.σ.της πΓΔΜ) που ανοίγει μια προοπτική ευημερίας και ειρήνευσης στην περιοχή μας αλλά και γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, πράγμα το οποίο ανοίγει τον δρόμο για πιο αισιόδοξες μέρες για τον ελληνικό λαό».
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Νίκο Κοτζιά για την προσφορά του και σημείωσε ότι «αυτό που μένει από τη συνεργασία μας δεν είναι μόνο οι αναμφισβήτητες ικανότητές του αλλά και το πατριωτικό καθήκον που τον διακρίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση