GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Δεν κατανοώ τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης Κοτζιά- ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν είναι μία ευχάριστη στιγμή για μία κυβέρνηση όταν κάποιος υπουργός παραιτείται και συγκεκριμένα ο Νίκος Κοτζιάς", τ...

"Δεν είναι μία ευχάριστη στιγμή για μία κυβέρνηση όταν κάποιος υπουργός παραιτείται και συγκεκριμένα ο Νίκος Κοτζιάς", τόνισε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σκουρλέτης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά: Δεν νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία τέτοια κατάσταση, ότι ο Πρωθυπουργός επέλεξε να μείνει ο κ. Καμμένος έναντι του κ.Κοτζιά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Θα κατανοούσα τους λόγους της παραίτησης του κ. Κοτζιά εάν βλέπαμε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη για αλλαγή στάσης στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι θα αναλάβω εγώ ο ίδιος το υπ. Εξωτερικών με πρώτο λόγο να φέρω σε πέρας τη συμφωνία, δείχνει ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους προσέγγιση. Σε καμία περίπτωση δεν επιλέχθηκε η εγκατάλειψη της πολιτικής στο θέμα του Μακεδονικού χάριν του κ. Καμμένου, το αντίθετο. Ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα με τουλάχιστον δύο αποδέκτες λέγοντας ότι παρά τον σεβασμό σε επιμέρους απόψεις πρέπει να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε τα όρια της κυβερνητικής πολιτικής. Δεν μου είναι κατανοητό για ποιους πολιτικούς λόγους παραίτησης του κ. Κοτζιά", υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό τονίζοντας ότι" ο κ. Καμμένος από την επόμενη του υπουργικού συμβουλίου θα πρέπει να μην επαναλάβει αυτές τις απειλές του" και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για "μείζον πολιτικό ζήτημα".

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση