GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικό λουκέτο στην Cobalt - Ανακλήθηκαν οι εργασίες της

Οριστική ανάκληση των εργασιών της Cobalt αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στις 13:30, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή...

Οριστική ανάκληση των εργασιών της Cobalt αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στις 13:30, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκο Μιχαηλίδη. Στη σύσκεψη παρούσα ήταν και η Αρχή Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ).

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ελπίδα δεύτερης ευκαιρίας για την εταιρία κάτι για το οποίο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Cobalt Γρηγόρης Διάκος.

Στην εν λόγω συνεδρία είχε κληθεί ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Γρηγόρης Διάκος, προκειμένου, όπως ανέφερε αρμόδια, πηγή "να απολογηθεί" και να εκφράσει τη θέση της εταιρείας πριν ληφθεί απόφαση από την Αρχή για το τι μέλλει γενέσθαι, αν θα υπάρξει δηλαδή αναστολή ή ακύρωση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας. Ο κ. Διάκος δήλωσε ενωρίτερα σήμερα πως "η δική μας προσπάθεια είναι να γίνει αναστολή της άδειας, δίνοντας μας κάποιο χρονικό περιθώριο εξεύρεσης και νέων επενδυτών".

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνεδρία της Αρχής, που είχε καθοριστεί πριν τον τερματισμό των πτήσεων της Cobalt Air, ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί και το θέμα της αμερικανικής εταιρείας ελικοπτέρων PHI, η οποία έχει ζητήσει άδεια για μεταφορά ατόμων με ελικόπτερα σε πλατφόρμες γεωτρήσεων και εξόρυξης πετρελαίου.

Ενώπιον της Αρχής βρέθηκε σήμερα και εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Tus Airways, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ενημερώσεων στις οποίες προβαίνουν οι αεροπορικές εταιρείες προς την ΑΤΛΑΣ, τόσο για την οικονομική τους κατάσταση όσο και για θέματα ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση