GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασε τα πόδια της κοπέλας του επειδή... δεν μαγείρεψε σωστά τα μακαρόνια - ΦΩΤΟ

Έσπασε τα πόδια της κοπέλας του επειδή δεν τον ικανοποίησε ο τρόπος με τον οποίο είχε μαγειρέψει τα μακαρόνια. Ο 30χρονος άνδρας, ...

Έσπασε τα πόδια της κοπέλας του επειδή δεν τον ικανοποίησε ο τρόπος με τον οποίο είχε μαγειρέψει τα μακαρόνια. Ο 30χρονος άνδρας, πουσυνήθιζε να κοιμάται με ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του και πλέον θα κοιμάται στο κελί της φυλακής.

Ο Dorian Wright, υπέβαλε τη γυναίκα σε ένα συνεχές μαρτύριο με συναισθηματική, ψυχική και πνευματική κακοποίηση για περίπου εννέα μήνες.

Από το 2015 έως το 2016, το θύμα αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την δουλειά της δύο φορές, επειδή ο Wright δεν ήθελε να δουλεύει στις συγκεκριμένες εταιρείες.

Σε μία άλλη περίπτωση, της πέταξε το φαγητό στο πρόσωπο επειδή η παραγγελία που είχε κάνει δεν ήταν σωστή. Η λεκτική κακοποίηση ήταν συνεχής αν δεν του άρεσε ο τρόπος που μαγείρευε, αν δεν του άρεσε κάτι που φορούσε ή αν μιλούσε σε κάποιον άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση