GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εκδήλωση για την αξιοπρέπεια στη Βουλή, ΑμΕΑ έμεινε μιάμιση ώρα στην άκρη του διαδρόμου λόγω βλάβης σε μηχάνημα

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Την οργισμένη αντίδραση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά προκάλεσε σήμερα το ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Την οργισμένη αντίδραση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά προκάλεσε σήμερα το πρωί στη Βουλή η βλάβη σε μηχάνημα το οποίο υποβοηθά άτομα με κινητικά προβλήματα να ανεβαίνουν σκαλοπάτια κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, επίσημος προσκεκλημένος σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Γερουσία και μάλιστα για την αξιοπρέπεια να μην μπορεί να μπει στην αίθουσα και να περιμένει για ώρα καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο στην άκρη του διαδρόμου.

Το πρόβλημα διαπιστώθηκε όταν ο προσκεκλημένος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έφτασε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας αναμένοντας το προσωπικό της Βουλής να θέσει σε λειτουργία το ειδικό μηχάνημα υποβοήθησης ώστε να ανεβεί τα λίγα σκαλοπάτια που οδηγούν στην αίθουσα.

Το μηχάνημα δεν λειτούργησε ποτέ και κάπου εκεί χάθηκε και η αξιοπρέπεια της -όπως αποδείχθηκε - μη φιλικής προς τα ΑμΕΑ Βουλής με συνέπεια μετά από μιάμιση ώρα ο προσκεκλημένος της ΔΗΜ.ΣΥΜ να περιμένει στην άκρη του διαδρόμου την επιδόρθωση του μηχανήματος.

Το πρωτοφανές για τη Βουλή περιστατικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κ. Γεννηματά συνεργάτες της οποίας διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση