GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ! ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ για την κηδεία του Κ. Κατσίφα...

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00 τοπική ώρα) θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και εν συνεχεία θα ακολουθήσει ...

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00 τοπική ώρα) θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφαστο κοιμητήριο του χωριού.
Η σορός του παραλήφθηκε από τους συγγενείς του τα ξημερώματα της Τρίτης, δέκα ημέρες από τη στιγμή που έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας της Αλβανίας και ενώ είχε νωρίτερα πυροβολήσει, όπως αναφέρουν οι αλβανικές αρχές, με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών.
Οι συγχωριανοί του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μετέφεραν στα χέρια την σορό του, η οποία ήταν σκεπασμένη με την ελληνική σημαία.
Η σορός του μεταφέρθηκε το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στους Βουλιαράτες όπου συγκεντρώθηκαν ως αργά οι συγχωριανοί και φίλοι του.
Στην κηδεία αναμένεται πλήθος κόσμου καθώς έχουν ήδη αναχωρήσει λεωφορεία από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και τα Γιάννενα.
Η στιγμή που φτάνει η σορός στο σπίτι:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση