GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αιτία πολέμου" φωτογραφία από τη Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βόρεια Ήπειρό...

Γεωργία Μπιτάκου Συνεχίζουν να προκαλούν τα Αλβανικά site του...

Συνεχίζουν να προκαλούν τα Αλβανικά site του...
ναρκέμπορα Ράμα δεν τους φτάνει το αίμα του Κατσιφα που χύθηκε.
Τη φωτογραφία
που ανέβασα από το Ελληνικό χωριό Βουλιαράτες και τη Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, τη χαρακτηρίζουν ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και πως βρεθήκαμε στο Αργυρόκαστρο εξτρεμιστές και ρατσιστές και πως ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ προκάλεσε το θάνατό του για να ξεκινήσει η εξέγερση για την απελευθέρωση αυτού που εμείς λέμε Βόρεια Ήπειρο!
Στα σχόλια η μετάφραση
όπως την έδωσε το google των όσων έγραψαν αφού τους έστειλε κάποιος ρουφιάνος τους τη φωτογραφία, που προφανώς μπαινοβγαίνει στο προφίλ μου.
Σχετικό: http://pamfleti.net/
*
Μεταφραση google:Η ασυνήθιστη πρόκληση των Ελλήνων από το Βουλαρατι , αυτή η εικόνα μπορεί να γίνει αιτία για πόλεμο.
Στις 28 Οκτωβρίου, οι δυνάμεις Renea σκότωσαν στο χωριό Βουλαράτι του Αργυρόκαστρου , τον Κωνσταντίνο Κατσίφα . Η δολοφονία του Κάτσιφα προκάλεσε εθνικισμό και ρατσισμό, αφού ο Κατσιφάς ανήκε στην ελληνική μειονότητα στη χώρα μας. Τα πάντα κορυφώθηκαν την ημέρα της ταφής του, όταν οι Έλληνες εξτρεμιστές πλημμύρισαν το Αργυροκαστρο με φασιστικές κραυγές που παραβιάζουν τη δημόσια τάξη και τη συνύπαρξη μεταξύ των δύο κρατών.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπόθεση "Κατσιφάς" δεν τελειώνει εκεί. Στο Facebook δημοσιεύεται μια φωτογραφία μιας Ελληνίδας και του ανιψιού Κατσιφα που μιλάει για αυτό που οι Έλληνες αποκαλούν «απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου».
Ο πολίτης που έχει στείλει φωτογραφίες στο JOQ Αλβανία λέει:
Γεια σας JOQ! Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τη γυναίκα που ήταν όλη την ώρα κοντά στην οικογένεια του Κατσιφα ... εκείνη η Ελληνίδα που διάβασε τον επικήδειο . Αυτή η φωτογραφία βγηκε από την εκκλησία όπου ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ανέβαινε στο χωριό Βουλιαρατι.
Απλώς δεν θα περίμενε κανείς να βρει αυτές τις φωτογραφίες τόσο εύκολα ώστε να αποσταλεί στο JOQ, γιατί αυτός ο λογαριασμός που δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία ανήκει σε αυτή την Ελληνίδα και το ξέρω καλά. Εδώ λοιπόν είστε: Ένας στρατιώτης προκάλεσε το θάνατό του και η ελληνική εξέγερση άρχισε για την απελευθέρωση της «Βορείου Ηπείρου»!!!
Στην εικόνα που δημοσίευσε η Ελληνίδα γράφει:
Καλημέρα με τον , τον ανιψιό του Kacifė που μοιάζει με το θείο του στη γενναιότητα και το πνεύμα .
Στο μοναστήρι της Κοίμησης Θεοτόκου στο Bularat!
Στα χωριά και τα βουνά του Ντροπούλ(ΔΡΟΠΟΛΗ), χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας ετσι όπως την έχουμε οι αληθινοί πατριώτες στο νου και στις ψυχές μας, θα τιμήσουμε τον αδελφό μας Κωνσταντίνο Κατσιφα που με τη θυσία του ένωσε το έθνος και τίμησε τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση