GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Τίτλος τιμής να με βάζει στο στόχαστρο το διεφθαρμένο καθεστώς Ράμα»

«Είναι τίτλος τιμής για μένα να με βάζει στο στόχαστρο του ένα διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς σαν αυτό του Έντι Ράμα στην Αλβανία». Αυ...

«Είναι τίτλος τιμής για μένα να με βάζει στο στόχαστρο του ένα διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς σαν αυτό του Έντι Ράμα στην Αλβανία».
Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της "Αλληλεγγύης" και ευρωβουλευτής της Κύπρου, Ελένη Θεοχάρους, μετά τη γνωστοποίηση ότι η ίδια έχει κηρυχθεί persona non grata στην Αλβανία, εξαιτίας της μακροχρόνιας εμπλοκή της στον αγώνα των Βορειοηπειρωτών να κατοχυρώσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.

Αφορμή για την απόφαση της Αλβανίας υπήρξε η πρόσφατη μετάβαση της κυρίας Θεοχάρους στη Βόρεια Ήπειρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, και η εκ δευτέρου μετάβαση της για την κηδεία.
Για να προσθέσει: «Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου».

Η κ.  Θεοχάρους η οποία είναι σκιώδης εισηγήτρια των ενταξιακών της Αλβανίας στην Ε.Ε., θα μιλήσει για τη δολοφονία Κατσίφα ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση