GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Κινηματογραφική” καταδίωξη διακινητών – Συλλήψεις και τραυματισμοί

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν στον Έβρο και τη Ροδόπη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης διακίνησης συνολικά 14 μεταναστών. Μά...

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν στον Έβρο και τη Ροδόπη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης διακίνησης συνολικά 14 μεταναστών.

Μάλιστα, στη Ροδόπη υπήρξε επεισοδιακή καταδίωξη, με ατύχημα που είχε συνέπεια τον τραυματισμό 11 ατόμων. Συνοριοφύλακες εντόπισαν στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής όχημα και όταν τους αντιλήφθηκε ο οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στην εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο και μια 29χρονη, διότι μετέφεραν με αυτοκίνητο παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε μετανάστες.

Κοντά στον οικισμό Βελκίου, οι αστυνομικοί βρήκαν το όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί από τον δρόμο και ανατραπεί. Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγός του μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό μετέφεραν με το όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, εννέα μετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο διακινητές και οι εννέα μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Νωρίτερα, στην εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο και μια 29χρονη, διότι μετέφεραν με αυτοκίνητο παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση