GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ! Ο Ψινάκης διέκοψε (με τη λιμουζίνα του) τον μαραθώνιο...

Spiros Mitritsakis εξοργισμένος. Το ειδαμε κι αυτό: Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα ...

Spiros Mitritsakis εξοργισμένος.
Το ειδαμε κι αυτό:
Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλωντας τους δρομείς!
Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή,ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη (φωτό). Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές,και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει. Βγηκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστο κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δημαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.
-Χωρίς καμμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη,χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές,οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες,χωρίς καμμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκει.
-Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη,μακρυά από τις αξίες,την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιανες και οι Πανιες στις σκουπίδοεκπομπές τους.
Μέσα από τη μαύρη λίμο,με το τσιγάρο,με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζιδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζη ή στην Ψαρου και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση.Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.
-Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθενικος Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γινει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα,εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό.
Είναι ενδεικτικό οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.
-Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος,ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα,με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής,ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση