GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το διπλό φονικό της Κύπρου - Ξανά στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Παρασκευή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεσ...

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Παρασκευή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιάνς, Μάριος Χατζηξενοφώντος και Λευτέρης Σολωμού βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες, φόνου εκ προμελέτης, ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και την κατοχή επιθετικών οργάνων.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να δοθεί συνέχεια στη δίκη εντός δίκης στην υπόθεση του διπλού φονικού, προκειμένου να εξετάσει τα επίδικα ζητήματα για τα οποία ήγειρε ένσταση ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τα επίδικα ζητήματα αφορούν στις καταθέσεις που έδωσε ο Τζιωνής, στις υποδείξεις σκηνών και στην παραλαβή των τεκμηρίων από την οικία στην οδό Σκιάθου στην Αγλαντζιά.

Πρώτος μάρτυρας για τη διαδικασία ήταν ο λοχίας Σάββας Σιαμούτης, ο οποίος εργάζεται στην ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας σε σχέση με τα οικονομικά εγκλήματα. Κλήθηκε να καταθέσει για τις ανακρίσεις που έγιναν στις 27 Απριλίου, για τις υποδείξεις σκηνών και για την παραλαβή των τεκμηρίων.

Πηγή πληροφοριών: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση