GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποιον λόγο χώρισαν ο Πάνος Ζάρλας με τη Στέλλα Μιζεράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την αιτία του χωρισμού του με τη Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Ooh la la ο Πάνος Ζάρλας. Όπως επεσήμανε το μεγάλ...

Την αιτία του χωρισμού του με τη Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Ooh la la ο Πάνος Ζάρλας. Όπως επεσήμανε το μεγάλο χτύπημα ήταν από την εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί:

«Χωρίσαμε γιατί δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καλά. Μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν χώρια μέσα γιατί μας χώριζε ο τοίχος, με το που βγήκαμε δεν προλάβαμε να ζήσουμε λίγο οι δυο μας. Το “χτύπημα” ήταν η εκπομπή Σκάσε και κολύμπα, με την έννοια ότι δεν προλάβαμε να γνωριστούμε και κατευθείαν συνεργαστήκαμε. Τσακωνόμασταν στο παιχνίδι ποιος θα μιλήσει πρώτος», είπε.

Όσο για το αν επέστρεψε στον πρώην της ανέφερε: «Από ό,τι φάνηκε, ο έρωτάς της Στέλλας με τον Γιάννη Λεβεντάκη ήταν μεγάλος, γιατί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού μας εμφανίστηκαν μαζί. Δίπλα στο σπίτι μου βγήκαν, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά. Τους έβγαλαν και φωτογραφία. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον λυπάμαι».

Το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση