GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απείλησαν με βαριοπούλες τον αρχαιοφύλακα της Πνύκας

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ανακοίνωσή του, «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε απ...

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ανακοίνωσή του, «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο αρχαιοφύλακας της Πνύκας το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΥΠΠΟΑ, «δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν βαριοπούλες, απείλησαν τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος κατέφυγε στο φυλάκιο για να προστατευθεί. Στη συνέχεια οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, «άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού επικοινώνησε με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησε εντατική αστυνόμευση του χώρου».

«Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους πολίτες ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών, των εργαζομένων και του μνημείου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση