GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερέας έβαλε παιδιά να τραβούν την Πόρσε του με σχοινιά ενώ χαιρετούσε το πλήθος - ΒΙΝΤΕΟ

Αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ο τρόπος που ένας ιερέας διάλεξε, για να… γιορτάσει τον διορισμό του σε εκκ...

Αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ο τρόπος που ένας ιερέας διάλεξε, για να… γιορτάσει τον διορισμό του σε εκκλησία στη Βαλέτα, στη Μάλτα.
Ο 47χρονος ιερέας Τζον Σουλτάνα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε από παιδιά, να τραβήξουν με σχοινιά την… Πόρσε του, όσο εκείνος χειροκροτούσε το πλήθος.
Η εφημερίδα «Times of Malta» αναφέρει πως αυτή η "περιφορά" είναι σύνηθες φαινόμενο για ιερείς στην περιοχή Γκόζο, ωστόσο οι αντιδράσεις είναι πολλαπλές καθώς πολλοί κάνουν λόγο για μια πρωτοφανή επίδειξη πλούτου που δεν συνάδει με τη θέση και τον ρόλο του κληρικού.
Ο Ρενέ Καμιλιέρι, καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, χαρακτήρισε την παρέλαση ως "σκουπίδι", δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας ότι καταδικάζει όποιον αποδέχτηκε την εικόνα με τα παιδιά να τραβούν τον ιερέα μέσα στην Πόρσε. "Υπάρχει ένας βαθμός κενότητας στην Εκκλησία αυτή τη στιγμή και δεν μπορούμε να περιμένουμε να προσελκύσουμε ανθρώπους σε εμάς αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα ηλίθια πράγματα" δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση