GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" ανακοινώσεων Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του χθεσινού παιχνι...

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του χθεσινού παιχνιδιού για την Euroleague.

Μεταξύ άλλων, οι διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν λεκτική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος τους κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και έξω από τα αποδυτήριά τους.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ φέρεται να τους είπε: «Ξέρουμε τα πάντα (πολλές φορές) και ξέρουμε ότι έχετε ποντάρει 20 χιλιάδες, 20 χιλιάδες ο Πολωνός (σ.σ. Ζαμοΐσκι), 20 χιλιάδες ο Ιταλός (σ.σ. Πατέρνικο). Μόνο ο Ισπανός (σ.σ. Πέρεθ) ήταν δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

Από 'κει και πέρα, στο φύλλο αγώνα έχουν γραφτεί ακόμη ύβρεις από φίλους του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις θέσεις δίπλα από το παρκέ προς του διαιτητές, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς επίσης και χρήση λέιζερ στις βολές που εκτελούσαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Η απάντηση του ΠΑΟ για το φύλλο αγώνα στο ντέρμπι

Μετά τα όσα αναγράφουν οι διαιτητές του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων» στο φύλλο αγώνα, σχετικά με κατηγορία από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο του ματς στο ΟΑΚΑ για συμμετοχή σε στοιχηματισμό ύψους 20 χιλιάδων ευρώ από τον Ιταλό και τον Πολωνό διαιτητή, στον Παναθηναϊκό έδωσαν τη δική τους εκδοχή.

Συγκεκριμένα, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν χαρακτηριστικά πως δεν έχει ειπωθεί τίποτα για στοίχημα στους διαιτητές και αυτό που ανέφεραν ήταν ότι ειπώθηκε «ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».

Έναρξη πειθαρχικής έρευνας από την Euroleague

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του χθεσινού ευρωπαϊκού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι διαιτητές της αναμέτρησης σημείωσαν τις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο για στοιχηματισμό τους στον αγώνα, ωθούν την Euroleague σε έναρξη πειθαρχικής έρευνας. Η διοργανώτρια αρχή είναι αποφασισμένη να εξετάσει αν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν από τους τρεις διαιτητές (Πέρεθ, Ζαμοΐσκι, Πατέρνικο) και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει από τον αρμόδιο δικαστή τι ακριβώς διαδραματίστηκε, ενώ θα οριστούν και οι πιθανές ποινές.

«Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε: ‘’τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς’’», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές , με την πλευρά του Παναθηναϊκού να απαντά ισχυριζόμενη ότι οι διαιτητές... χάθηκαν στη μετάφραση και ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάτι για στοιχηματισμό, αλλά... «ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».

Με τις υπάρχουσες κατηγορίες, τα ανώτερα κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις πλήττεται το κύρος της Euroleague, και γι` αυτό το λόγο το θέμα οδηγείται σε πειθαρχική έρευνα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Αποβολή του Παναθηναϊκού και του Γιαννακόπουλου από την Euroleague

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση καθώς απάντησε στους ισχυρισμούς από το "στρατόπεδο" της ΚΑΕ Παναθηναϊκούς με αφορμή τα όσα σημείωσαν οι διαιτητές Πέρεθ, Ζαμοΐσκι και Πατέρνικο στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση