GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάνουν την έκπληξη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ;

Δύσκολους εκτός έδρας αγώνες δίνουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός διε...

Δύσκολους εκτός έδρας αγώνες δίνουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητος, από την Ισπανία, στην αναμέτρησή του με τη Μπέτις. Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στον δωδέκατο όμιλο και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη, επί αγγλικού εδάφους, κόντρα στην Τσέλσι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα, με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Θα ανοίξει το σκορ ο Σανάμπρια;

Στις 19:55, στο Benito Villamarin, θα διεξαχθεί ο αγώνας Μπέτις-Ολυμπιακός. Πρωτοπόρος στον έκτο όμιλο είναι η Μπέτις με 8 βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση η Μίλαν και ο Ολυμπιακός με 7. Ουραγός χωρίς πόντο είναι η Ντουντελάνζ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Μπέτις-Ολυμπιακός ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για το πρώτο γκολ από τον Αντόνιο Σανάμπρια.

Θα πετύχει το πρώτο γκολ ο Μοράτα;

Στις 22:00, στο Stamford Bridze, θα γίνει το ματς του δωδέκατου ομίλου του Europa League Τσέλσι-ΠΑΟΚ. Προηγείται η Τσέλσι με 12 βαθμούς κι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεύτερη είναι η Βίντι με 6 βαθμούς και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και η Μπάτε Μπορίσοφ με 3.

Το ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Τσέλσι-ΠΑΟΚ είναι για το πρώτο γκολ από τον Άλβαρο Μοράτα.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλους τους αγώνες του Europa League. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση