GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Άνθιμου που θα συζητηθεί: Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες εκτός της Γης - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μία άποψη που θα συζητηθεί, εξέφρασε στο κήρυγμά του την περασμένη Κυριακή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος. Στο κήρυγμά του, ο...

Άλλη μία άποψη που θα συζητηθεί, εξέφρασε στο κήρυγμά του την περασμένη Κυριακή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.
Στο κήρυγμά του, ο κ. Άνθιμος κάλεσε τους πιστούς να μην δίνουν βάση σε όσα ακούνε ότι κάποιοι πάτησαν σε άλλους πλανήτες και τα συναφή.
Συγκεκριμένα, επικαλούμενος συνομιλία του με διαπρεπή επιστήμονα, του οποίου, όπως είπε, το όνομα δεν συγκράτησε, υποστήριξε: «Ο συνομιλητής μου, μού είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα».
Μάλιστα πληροφόρησε τους πιστούς ότι και πριν 40 χρόνια σε ξένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που συγκεντρώθηκαν στους ουρανούς να δουν εκπληκτικά πράγματα αλλά... δεν είδαν τίποτα. «Οι Ρώσοι έκαναν προσελήνωση (…) είδαν, αλλά εμείς δεν είδαμε» σημείωσε.
«Μεγάλοι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο σαν τον πλανήτη της Γης» πρόσθεσε.
Πάντως ο κ. Άνθιμος δυστυχώς «δεν πρόλαβε να συγκρατήσει» το όνομα του Έλληνα επιστήμονα που του έδωσε αυτή την πληροφορία και τον παρακαλεί να τον συναντήσει και πάλι για να μιλήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση