GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντι Ράμα... ο “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης” τώρα και πρύτανης "αντιρατσισμού"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης...
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

"Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι"...
Μετά τη δολοφονία ενός Έλληνα της μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, άντε της Νότιας Αλβανίας για τους "αντιεθνικιστές" εγχώριους κοσμοπολίτες της "αριστεράς" και την ένοχη στάση -τουλάχιστον του υπουργείου των Εξωτερικών- που συνεχίζει να μισεί κάθε ελληνική παρουσία στον πλανήτη, μας ήρθε κι η διαπίστωση πως ο κύριος Φίλης έχει απόλυτο δίκιο μιας κι επιβεβαιώνεται από τον "αντιεθνικιστή" Έντι Ράμα, τον “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης”, σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών και τα ΜΜΕ. Όμως ο κύριος Ράμα χαίρει της εμπιστοσύνης του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του "φιλάνθρωπου" δισεκατομμυριούχου Σόρος κι όλα αυτά όχι μόνον δεν τον ακουμπούν, αλλά αποκεφαλίζονται αξιωματικοί κι υπηρεσίες χωρών που τεκμηριώνουν τη δράση της Αλβανικής Φαμίλιας -σε συνεργασία με Τούρκους και Πακιστανούς μαφιόζους- σ' ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και τη Σουηδία.
Αλήθεια... μπόρεσε ποτέ η ΕΛ.ΑΣ., το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης, η Ελλάδα να "ακουμπήσει" το στέλεχος της Φαμίλιας Klement Balili με 10.000 σελίδες δικογραφία και γιατί;
Μια μικρή "έρευνα" στο διαδίκτυο κι έχεις όλα τα στοιχεία, ακόμη πως ο Ράμα "αλλάζει σαν τα πουκάμισα" υπουργούς που εντοπίζουν το ναρκεμπόριο της Φαμίλιας, αλλά και αξιωματούχους των υπηρεσιών του.
Αλήθεια, με εξαίρεση τα ελληνικά ΜΜΕ, ποιος δεν γνωρίζει ότι το εμπόριο ναρκωτικών σ' ολόκληρη την Ευρώπη είναι στα χέρια της Φαμίλιας της Αλβανίας;
Στη "Νότια Αλβανία" -το "Βόρειος Ήπειρος" είναι ακροδεξιά ορολογία και για να μην καταγραφούμε από την εγχώρια "αριστερά" κι εμείς στους "εθνικιστές"- δολοφονήθηκε ένας Έλληνας. Εθνικιστής, φασίστας, κομμουνιστής, πατριώτης, ποινικός εγκληματίας -όπως επισήμως το επίσημο κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ μας ενημέρωσε με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας και κανένας εισαγγελέας δεν κινήθηκε για προσβολή νεκρού-, δεν έχει καμία σημασία.
Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" είναι σεβαστά κι έτσι σωστά προστατεύουν ακόμη και δολοφόνους, αλλά είναι αλά καρτ όταν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες. Ο κύριος Κουφοντίνας με βάση τους νόμους του "αστικού κράτους δικαίου" που ψηφίζουν 151 βουλευτές, έχει και πολύ σωστά δικαιώματα. Ο δολοφονημένος Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έχει. Η μνήμη του σκυλεύεται από το καρατικό ΑΠΕ και την ΕΛ.ΑΣ., οι γονείς δεν μπορούν να θάψουν το παιδί τους, καμία ανεξάρτητη έρευνα για τη δολοφονία του ποινικού, ή φασίστα, παντελής η απουσία του "ελληνικού κράτους". Ένας 19χρονος τουρίστας Ιταλός, Γερμανός, Άγγλος, Γάλλος κ.α.π. να παραπατήσει και να σπάσει το πόδι του σε κάποιο ελληνικό νησί και οι πρεσβείες του τουρίστα κινητοποιούνται. Η δολοφονία ενός Έλληνα στη "Νότια Αλβανία" και το κράτος σιωπά ένοχα.
Ότι κι αν ήταν το παλικάρι από πολιτική ή ποινική σκοπιά, πως δικαιολογείται η ένοχη σιωπή της επίσημης Ελλάδας;

Όλα δικαιολογούνται όταν ο Ράμα είναι ο εκλεκτός της "αριστερής" ανεπάγγελτης Μογκερίνι, που λατρεύει τη "Μακεδονία" των Σκοπιανών, τη Σαουδική Αραβία, θέλει να "επιλυθεί" με διζωνική ομοσπονδία το Κυπριακό κ.α.π.. Της Μογκερίνι που λατρεύει τις δουλικές κυβερνήσεις σ' ολόκληρο τον πλανήτη που περιδιαβαίνει ως πλασιέ του 4ου Ράιχ.
Όπου γάμος και χαρά, η Μογκερίνι πρώτη!


Ο Έντι Ράμα, ο εκλεκτός του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., του "φιλάνθρωπου" Σόρος... σήμερα από απολογούμενος μας παρουσιάστηκε κι "αντιφασίστας, αντιρατσιστής"!
Εδώ υπεισέρχεται η γνωστή συνωμοσιολογία...
Διαβάζουμε:
Αλβανός πολίτης που ζει στο Λονδίνο, γράφει στον Ράμα στο facebook με το ψευδώνυμο «Lucky Boy London”: «Να παρέμβετε σας παρακαλώ κύριε Ράμα γιατί ξεφτιλιστήκαμε ως έθνος σήμερα, έρχεται ο Έλληνας εδώ και μας βρίζει στο σπίτι μας, βάλε τους στην θέση τους, δείξε τις αξίες μας ως έθνος...». Ο υποτιθέμενος Αλβανός του Λονδίνου διαμαρτύρεται  γιατί το αλβανικό κράτος δεν αντέδρασε στα συνθήματα των Ελλήνων εθνικιστών στη κηδεία του Κ. Κατσίφα. Συνθήματα όπως: «φονιάδες Αλβανοί η Βόρεια Ήπειρος Γη ελληνική» και «το αίμα μας καλεί να σας κάψουμε Αλβανοί».

Όλοι είδαν σχετικά βίντεο από την κηδεία στη Βόριο Ήπειρο...  χιλιάδες πήγαν από την Ελλάδα για την ταφή... ακούστηκαν αυτά τα συνθήματα;
Κι όμως τα μπάσταρδα του Πάουλ Γιόζεφ θέλουν να τα "θεσμοθετήσουν"... ζητούν και τα "ρέστα" για τα εγκλήματά τους.
Φυσικά ο Ράμα δίνει με την άνεση που του παρέχει ο λογογράφος του σκηνοθετημένου "διαλόγου" με τον "συντάκτη" του ανώνυμου μηνύματος, την "αντιφασιστική" κι "αντιρατσιστική" απάντηση πάνω στην οποία στήθηκε ο "προβληματισμός" του ανώνυμου και που μπορούμε να θαυμάσουμε: ΕΔΩ

Η κορύφωση της "συνωμοσιολογίας"!
Ποιος είναι ο κομιστής της γκεμπελικής προπαγάνδας του ακραίου φασιστικού εθνικισμού της Τσαμουριάς και της βάσης του ναρκεμπορίου στην Ευρώπη;
Ας δούμε πως αυτοπαρουσιάζεται στην μόλις πριν λίγες ημέρες επανέκδοση βιβλίου του στην Ελλάδα:

"'Ένας αυτοβιογραφικός διαλογισμός για το τι σημαίνει να είσαι μετανάστης από έναν σοφό Αλβανό'...
(...) Το σύνδρομο των συνόρων είναι ένα είδος "αρρώστιας", που δεν υπάρχει καν στον κατάλογο των αναγνωρισμένων ψυχικών διαταραχών. Ο πρωταγωνιστής αφηγείται την πρώτη επαφή με μια ξένη χώρα (την Ελλάδα) μιας παρέας Αλβανών μεταναστών που μετά την κατάρρευση του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Ε. Χότζα περνούν με τα πόδια τα ελληνοαλβανικά σύνορα στις αρχές του '90. Είναι μια αφήγηση όπου το δράμα και η τραγωδία συνυπάρχουν με το μαύρο χιούμορ και τη λυτρωτική αυτοειρωνεία.
Ένα από τα πιο επίκαιρα βιβλία της εποχής μας
(...)"
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου - Σεπτέμβριος 2018)
Ο Γκαζμέντ Καπλάνι (Gazmend Kapllani), είναι ο ίδιος "αντιρατσιστής" και ταυτόχρονα ακραίος νεοφασίστας εθνικιστής, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο καθεστώς Ράμα. Αυτός απέδωσε "το διάλογο του Έντι Ράμα με τον ανώνυμο Αλβανό χρήστη, μέσω του διαδικτύου", αλλά δεν μιλάει για το κέντρο του εμπορίου ναρκωτικών στην Ευρώπη και τη Φαμίλια που το ελέγχει!
Φθάνει 18χρονος παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα  το 1991 από την πόλη της Αλβανίας Λούσνιε. Η φιλόξενη Ελλάδα με χρήματα του Ελληνικού Λαού του παρέχει δωρεάν σπουδές (ακόμη και ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ που πλήρωσε ο λαός μας),  εγγράφεται στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα φιλοσοφίας-παιδαγωγικής και ψυχολογίας). Το 1998 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό σεμινάριο για τη διαπολιτισμική εκπαίδευση του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και εισηγείται θέματα για το ρατσιστικό φαινόμενο στο διαδημοτικό Κ.Ε.Κ "Ηριδανός". Στρατεύεται στις οργανώσεις της "ανανεωτικής αριστεράς" κι εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ, στη ΝΕΤ, στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", στη μεγαλύτερη Αλβανική εφημερίδα Κόχα Γιόνε και σε αγγλόφωνες εκδόσεις (Index on Censorship, IWPR's).

Ως πρόεδρος του Φόρουμ Αλβανών Μεταναστών γίνεται πασίγνωστος ηρωικός ακτιβιστής του αγώνα κατά του ρατσισμού και του εθνικισμού!
Όλα αυτά με την αξία του, "αξιοκρατικά" κι όχι με αξιοσύνη, μιας κι η "ώθηση" έρχεται από το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (τι συνωμοσιολογική σύμπτωση).
Ο Γκαζμέντ Καπλάνι όπως διαπιστώνει κι ο πιο αφελής διαβάζοντας την "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (EGAM) ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Μαζί στην Ευρώπη για τη δημοκρατία. Ενάντια στo ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και το νεοναζισμό! Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός και ο νεοναζισμός αναπτύσσονται, στην Ελλάδα, αλλά και αλλού στην Ευρώπη, χωρίς ωστόσο οι δημοκρατικές δυνάμεις να κινητοποιούνται δυναμικά και αποφασιστικά. Η ρατσιστική, αντισημιτική και νεοναζιστική ρητορική, καθώς και οι πράξεις βίας που πολλαπλασιάζονται στην Ελλάδα απειλούν τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας στην ίδια τη χώρα όπου αυτή γεννήθηκε (...).
Ο κομιστής του Ράμα, ο Γκαζμέντ Καπλάνι, νομίζει πως επειδή ισοπεδώθηκε η επίσημη Ελλάδα, οι "πανεπιστημιακοί διανοούμενοι" σιωπούν ένοχα αφού σιτίζονται στα "ευρωπαϊκά κονδύλια" (ο λαός τα πληρώνει κι αυτά), έχει υποθηκευτεί για 99 χρόνια η Πατρίδα μας, μπορούν να περάσουν έτσι οι πολιτικές Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς με αλβανικό περιτύλιγμα καραμέλας όπως των προγόνων του ναζί Τσάμηδων, επειδή τον βάπτισαν "Με λένε Ευρώπη";
Τι "συνωμοσιολογία"... σήμερα ζει και εργάζεται ως καθηγητής στη Βοστόνη υπό χρηματοδοτήσεις
open society foundation...

Η απάντηση στον κομιστή του ακραίου φασίστα εθνικιστή Ράμα είναι μία κι έρχεται από τη μαρτυρική Κύπρο μας, τον τελευταίο σοσιαλιστή υπερασπιστή του Ελληνισμού, το Βάσο Λυσσαρίδη:
Μούπαν: Γιατί διδάσκεις αντίσταση
Κάποιοι θα σκοτωθούν
Είπα: Μόνο έτσι κάποιοι θα
ζήσουν
Μούπαν: Μιλάς για σκλαβωμένα
χώματα
Τα χώματα δεν νοιώθουν
Είπα: Αυτός που δεν... νοιώθει
είσαι συ
Μούπαν: Γιατί πονάς για τη

Χειμάρρα. Την έχεις δει

για μια μονάχα ώρα

Είπα: Γιατί την έχω δει (...)
Βαδίζω στο 92ο χρόνο της ζωής μου.
Όμως όσος μού έμεινε χρόνος ανήκει στον αγώνα για λευτεριά και δικαίωση.
Τότε μόνο θα αναπαυθώ ζωντανός ή νεκρός,
όταν λεύτεροι πορευτούμε
στον λεύτερο
Πενταδάκτυλο (...)
Γκαζμέντ Καπλάνι, κομιστή του Ράμα... το έθνος μας, η Πατρίδα μας έρχεται από πολύ μακριά και θέλουν δεν θέλουν θα πάει μακριά ακόμη...
Δεν μας φοβίζουν τα μορμολύκεια της "αριστεράς" Σόρος, όποιο φερετζέ κι αν φορούν...
Αυτός ο τόπος είναι ποτισμένος με αίμα...



«Ωστόσο εγώ θα επιμένω να λέω
την ελευθερία ελευθερία
το φόνο φόνο
την ενοχή ενοχή
με πείσμα τρελού που σκαλίζει
στον τοίχο τ’ όνομά του με τα νύχια»
Λεύκιος Ζαφειρίου, "Σχεδόν μηδίζοντες", Κύπρος 1977

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση