GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To «Σαντιάγο Μπερναμπέου» φαβορί για το Ρίβερ-Μπόκα

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στέλνουν τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεο...

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στέλνουν τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπή «Jugones de La Sexta».

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει το «ΟΚ» και φαίνεται να συμφωνούν σε αυτό Conmebol, FIFA και η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Αυτή την Πέμπτη στην Ασουνσιόν θα παρθεί η απόφαση για αν τελικά θα διεξαχθεί τελικός ή όχι. Σε περίπτωση θετικής κατάληξης θα πρέπει να αποφασιστεί η έδρα του αγώνα που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι στο Μπουένος Άιρες.

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για να γίνει η έδρα του τελικού στις 8 ή 9 Σεπτέμβρη μιας και δεν υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες αφού αυτή την συγκεκριμένη αγωνιστική η «Βασίλισσα» θα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ουέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση