GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΙΔΗ! 154 "ναι" για τον προϋπολογισμό...

Με 154 ψήφους υπέρ και 143 ψήφους κατά -σε σύνολο 297 βουλευτών- εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019 από την Ολομέλεια της Βουλής μετά α...

Με 154 ψήφους υπέρ και 143 ψήφους κατά -σε σύνολο 297 βουλευτών- εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019 από την Ολομέλεια της Βουλής μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό, όπως είχε προαναγγείλει στην ομιλία του, αυξάνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία.
Τον προϋπολογισμό υπερψήφισε κι η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, η οποία παραμένει ανεξάρτητη βουλευτίνα.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διευκρίνισε ότι διαφοροποιείται και δεν ψηφίζει τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων που δεν περνούν από έλεγχο της Βουλής, όπως, αντίθετα, συμβαίνει με τις απόρρητες δαπάνες του υπουργείου Εξωτερικών.
Από την ψηφοφορία απουσίασαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Αριστείδης Φωκάς και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

"Δεν αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών" δήλωσε ο Γιάννης Σαρίδης μετά την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό. "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι χειροπιαστό παράδειγμα ανοίγματος προς το Κέντρο, η αποδοχή μιας πρότασης νόμου που βοηθάει τους συμπολίτες μας κι όχι οι μετεγγραφές οι οποίες γίνονται και συνοδεύονται αποκλειστικά από αλλαγή γνώμης και ούτε και το κλείσιμο, άνευ όρων, ενός ματιού" συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση