GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία φοιτήτριας: Ψυχολογικό ράκος ο 21χρονος - Στρέφεται στο Θεό

Στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης βρίσκεται ο Ροδίτης που κατηγορείται για το φόνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Από τον ερειστικό...


Στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης βρίσκεται ο Ροδίτης που κατηγορείται για το φόνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Από τον ερειστικό νεαρό, όπως τον περιέγραφαν όσοι τον γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια, τώρα όλοι βλέπουν έναν άνθρωπο υποτονικό, στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης.

Σύμφωνα με το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού “Star”, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στο Μεταγωγών, άρχισε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Γεγονός που είναι πλέον εμφανές σε όλους όσοι τον βλέπουν από κοντά.
Αυτό που εντυπωσιάζει ωστόσο είναι η μεταστροφή που έχει συμβεί σ' αυτόν τον νεαρό μετά τη στυγερή δολοφονία της Ελένης. Από μια ιδιαίτερα έντονη ζωή με ξενύχτια, ξέφρενα γλέντια, γυναίκες, γυμναστήρια, σούζες με μηχανές και επεισόδια, τώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, εμφανίζεται ως ενάρετος νέος και μιλάει συνέχεια για το θεό.
Χθες μάλιστα έλεγε στους αστυνομικούς του Μεταγωγών ότι, από εδώ και πέρα, θα υπάρχει πάντα μαζί του μόνο η Καινή Διαθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση