GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ από (άθλιο) σχόλιο για την 21χρονη στη Ρόδο: «Εκδιδόταν με λαθρομετανάστες!»

Ο σάλος που έχει προκληθεί σε ολόκληρη τη χώρα από τη δολοφονία της 21χρονης, από έναν Έλληνα και έναν Αλβανό στο νησί της Ρόδου δεν έχει...

Ο σάλος που έχει προκληθεί σε ολόκληρη τη χώρα από τη δολοφονία της 21χρονης, από έναν Έλληνα και έναν Αλβανό στο νησί της Ρόδου δεν έχει ακόμη κοπάσει αλλά τώρα έχει προκληθεί και νέος σάλος με άθλια σχόλια στο ιντερνετ.
Ο  Π.Ε -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στέλεχος της ΝΔ στο νησί και κουμπάρος υψηλά ιστάμενα προσώπου στη Ρόδο- δείχνει να τον ενδιαφέρει  πρωτίστως να μην χαλάσει το «όνομα του όμορφου νησιού του». Έγραψε στο facebook  το ακόλουθο  απαράδεκτο σχόλιο για τη δολοφονημένη Ελένη.
«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν, λένε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο… Που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά… Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος, και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα στο όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος.»
Υστερα από την κατακραυγή ο Π.Ε όχι μόνο κατέβασε το σχόλιο αλλά απενεργοποίησε και τον λογαριασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση