GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να κηρυχθεί αργία στο εμπόριο η 2α Ιανουαρίου ζητούν οι εργαζόμενοι

Επιστολή προς την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έστειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ζητώντας να κηρυχθεί αργία η...

Επιστολή προς την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έστειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ζητώντας να κηρυχθεί αργία η 2α Ιανουαρίου για τους εμποροϋπαλλήλους.
"Με την προτροπή και σύσταση της γνωστής εργοδοτικής οργάνωσης του ΣΕΛΠΕ, μια σειρά από μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων: α) είτε προσπαθούν να λειτουργήσουν στις 2 Γενάρη σε εμπορικά malls, εκπτωτικά κέντρα ή άλλες περιοχές στις οποίες ο κόσμος βγαίνει για βόλτα και για διασκέδαση, β) είτε αφού έχουν ήδη επιλέξει να μείνουν κλειστές λόγω αρνητικών συνθηκών της τοπικής αγοράς, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ τους εργαζόμενους να δεχθούν υποχρεωτικό ρεπό ή υποχρεωτική κανονική άδεια!", αναφέρει η ΟΙΥΕ στην επιστολή.
Η Ομοσπονδία ζητεί να υπάρξει άμεσα συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου (εργασιακές σχέσεις, Κυριακές, Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση