GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε σώα η 31χρονη που είχε εξαφανιστεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 31χρονης Aurora Mici, που είχε εξαφανιστεί από την Κρυσταλοπηγή. Η κα Μici, βρίσκεται πλέον κοντ...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 31χρονης Aurora Mici, που είχε εξαφανιστεί από την Κρυσταλοπηγή.

Η κα Μici, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.Η 31χρονη χάθηκε την 17/12/2018, στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλοπηγής, ενώ επέστρεφε από την Αλβανία στο σπίτι της, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 24/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεταξουργείου, από πολίτη που την αναγνώρισε και κάλεσε την Άμεση Δράση. Η κα Μici, επέστρεψε στην οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση