GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέκυψε η 80χρονη που είχε τραυματισθεί από δακρυγόνα στα επεισόδια στη Γαλλία - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα 80 ετών πέθανε στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό της μέσα στο διαμέρισμά της από θραύσματα δακρυγόνου το οποίο εκτο...

Μια γυναίκα 80 ετών πέθανε στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό της μέσα στο διαμέρισμά της από θραύσματα δακρυγόνου το οποίο εκτοξεύθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία στη Μασσαλία το Σάββατο.

Η ηλικιωμένη, που είχε γεννηθεί τον Ιούλιο του 1938 και ήταν αλγερινής εθνικότητας, βρισκόταν στο σπίτι της, κλείνοντας τα παράθυρα του διαμερίσματός της, στον τέταρτο όροφο ενός κτιρίου κοντά στην Κανεμπιέρ, όταν ένα βλήμα τη χτύπησε στο πρόσωπο, δήλωσαν οι πηγές.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τιμόν και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Κονσεπσιόν, χειρουργήθηκε αλλά πέθανε «από χειρουργικό σοκ», δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, Ξαβιέ Ταραμπέ.

À Toulon, les manifestants ont formé une ronde au rond point de la place Blache, bloquant la circulation quelques minutes et ont entonné la Marseillaise #GiletsJaunes83 pic.twitter.com/SntwQjmy0I

— Var-matin (@Var_Matin) December 1, 2018

«Βρέθηκαν πάνω της θραύσματα δακρυγόνων. Όμως, στο στάδιο αυτό, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αν υπάρχει αιτιώδης σχέση ανάμεσα στον τραυματισμό και στον θάνατο», διευκρίνισε ο εισαγγελέας ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία.

«Η ηλικιωμένη έκλεινε τα παράθυρα του διαμερίσματός της για να αποφύγει τον καπνό από τα δακρυγόνα και δέχθηκε ένα καταπρόσωπο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαλίμ Μούσα, δικηγόρος μιας φίλης του θύματος που κατοικεί στο απέναντι κτίριο.

Beaucoup de #giletsjaunes à Marseille également.

Et c'est comme ça dans toutes les grandes villes de France.

Et de partout, les ronds-points sont bloqués et les autoroutes rendues gratuites.

Le peuple gronde et crie "Macron démission". #1erDecembre

pic.twitter.com/hv2rbnJfuE

— Jean Hugon🔻 (@JeanHugon3) December 1, 2018

Εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία του να προσδιοριστεί αν «ήταν το δακρυγόνο ή η ιατρική μεταχείριση» ενός ανθρώπου «με ευαίσθητη υγεία» που προκάλεσε τον θάνατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση