GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αινιγματικό μήνυμα του τραπεζίτη στη σύντροφό του πριν σκοτώσει τη συνοδό πολυτελείας - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του τραπεζίτη που φέρεται να σκότωσε την 29χρονη συνοδό πολυτελείας έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και κοκαΐ...

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του τραπεζίτη που φέρεται να σκότωσε την 29χρονη συνοδό πολυτελείας έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και κοκαΐνης.

Ο άνδρας χτύπησε στο κεφάλι την Κριστίνα Άμποτς με ένα γουδοχέρι και η γυναίκα έφερε 12 χτυπήματα αλλά και σημάδια στραγγαλισμού γύρω από τον λαιμό της. Η αστυνομία τη βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 47χρονος παρίστανε τον λιπόθυμο ενώ ήταν καθισμένος γυμνός στον καναπέ.

Το ζευγάρι πριν πάει στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε σε κάβα να αγοράζει αλκοόλ. Μάλιστα, οι κάμερες ασφαλείας τους κατέγραψε να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στους διαδρόμους του σουπερμάρκετ. Στη συνέχεια, η σύντροφος του τραπεζίτη έλαβε ένα μήνυμα όπου ο Ζαχίντ Νασέμ της έγραφε: "Είναι πολύ αργά, λυπάμαι, η ζωή δεν βγαίνει για εμένα". Η γυναίκα του απάντησε ρωτώντας τον: "Τι έχεις κάνει;"

Λίγες ώρες αργότερα ο τραπεζίτης συνέθλιβε το κρανίο της συνόδου πολυτελείας, που στο περιβάλλον της έλεγε ότι εργάζεται ως προγραμματίστρια και πωλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση