GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας: Εάν ήξερα κάτι δεν θα άφηνα το παιδάκι μου απροστάτευτο - ΒΙΝΤΕΟ

“Πρέπει τώρα να τελειώσουμε το κομμάτι το δικό μας, που είναι η ταφή του παιδιού μας και να μπορέσουμε να συνηθίσουμε την ιδέα ότι...

“Πρέπει τώρα να τελειώσουμε το κομμάτι το δικό μας, που είναι η ταφή του παιδιού μας και να μπορέσουμε να συνηθίσουμε την ιδέα ότι από τέσσερα μέλη θα είμαστε τρεις”, είπε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο, μιλώντας στο Open.

“Το πιο δυσάρεστο ήταν όταν μπήκαμε σήμερα το πρωί στο σπίτι. Προσπαθώ να μην αφήσω κάποιο προσωπικό της αντικείμενο. Ακόμα και το χαρτί κουζίνας, τις τσίχλες που είχε μισοδαγκωμένες και τα αποτσίγαρα θέλω να τα πάρω μαζί μου” σημείωσε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης και πρόσθεσε:

“Κάθε μέρα σχεδόν μιλούσαμε, είτε με εμένα είτε με τη μητέρα της. Αν υπήρχε κάτι και μου το είχε πει θα έπαιρνα κατευθείαν το αεροπλάνο για να έρθω. Δεν θα άφηνα το παιδάκι μας απροστάτευτο από κανέναν”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση