GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση: Η Χαρούλα Αλεξίου επισκέφτηκε τη Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο

Συνάδελφοι και παλιοί συνεργάτες επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τη σπουδαία Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο Αθηνών για να τη στηρίξουν...

Συνάδελφοι και παλιοί συνεργάτες επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τη σπουδαία Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο Αθηνών για να τη στηρίξουν και της δείξουν την αγάπη τους. Ανάμεσά τους, η Γιώτα Γιάννα, ο Γιάννης Μπουρνέλης, αλλά και η Χαρούλα Αλεξίου!

Ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν η τελευταία, φορώντας μαύρα γυαλιά, περνούσε τις πύλες του Γηροκομείου Αθηνών στη λεωφόρο Κηφισίας. Φτάνοντας στο δωμάτιο 35 έπεσε στην αγκαλιά της Μαίρης Λίντα και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν άκρως συγκινητικές. Οι δύο γυναίκες δεν ξεκολλούσαν η μία από την αγκαλιά της άλλης, ενώ κάποια στιγμή η Χαρούλα φίλησε το χέρι της φίλης της σε ένδειξη σεβασμού.

Για δύο και περισσότερες ώρες, οι δύο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου συνέχισαν να συζητούν και, ανάμεσα στα άλλα, η Χαρούλα θέλησε να μάθει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας της Μαίρης Λίντα. Άλλωστε, και ως πρόεδρος του Οργανισμού Συγγενικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Ερατώ» ήθελε να γνωρίζει τις ανάγκες της νοσηλευόμενης συναδέλφου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση