GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον θείο της Ελένης Τοπαλούδη για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκάλυψε ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου»...

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκάλυψε ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα βιασμού αποκαλύπτοντας μάλιστα τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Δεν ξέραμε για τον πρώτο βιασμό. Το έκρυβε και η ίδια η Ελένη. Και ο πατέρας της το έμαθε από τη φίλη της, μετά τη συμφορά. Η φίλη της μας είπε πως συνέβη κάποια στιγμή. Εκεί στο μπαρ που πίνανε οι φίλοι της, της έβαλαν μεθυστικό υπνωτικό στο ποτό της. Και δήθεν επειδή μέθυσε, την πήρανε στο σπίτι να κοιμηθεί και εκεί βρήκαν την ευκαιρία και τη βίασαν», ανέφερε ο Παναγιώτης Κικιδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Όταν η Ελένη ξύπνησε το πρωί ήταν σε κακό χάλι. Πήρε τη φίλη της τηλέφωνο και της είπε πως δεν είναι καλά. Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όντως είχε βιαστεί. Και σκεφτόντουσαν τι να κάνουν. Γιατί δεν είχαν κάποιο στοιχείο να τους κατηγορήσουν. Το κράτησαν για λίγες ημέρες μεταξύ τους και μετά από λίγες ημέρες πήγαν στην αστυνομία. Η αστυνομία όμως είπε πως ήταν αργά για καταγγελία. Μετά μέσω Facebook βρήκαν τα πρόσωπά τους. Δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να το πουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση