GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνητικό ρεκόρ για την ΑΕΚ

Αρνητική ιστορία έγραψε η ΑΕΚ με την ήττα που γνώρισε στο «Ντα Λουζ» από την Μπενφίκα (1-0), καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα πο...

Αρνητική ιστορία έγραψε η ΑΕΚ με την ήττα που γνώρισε στο «Ντα Λουζ» από την Μπενφίκα (1-0), καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που μένει χωρίς βαθμό στο Champions League.

H ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να φύγει με την ισοπαλία από την Λισαβόνα όμως το γκολ του Γκριμάλντο δεν της το επέτρεψε και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ανάλογη αρνητική επίδοση είχε την περασμένη σεζόν η Μπενφίκα, η οποία με αντιπάλους τις Μάντσεστερ Γ., Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η αμέσως προηγούμενη χειρότερη επίδοση ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Champions League ήταν του Ολυμπιακού την περασμένη χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν τον όμιλο με μόλις έναν βαθμό κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση