GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας - Τι "δείχνουν" τα δακτυλικά αποτυπώματα

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε αντικεί...

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε αντικείμενα όπως μπουκάλια και ποτήρια που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έκθεσης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών άνδρες της οποίας είχαν μεταβεί στο νησί και είχαν συγκεντρώσει υλικό προς εργαστηριακό έλεγχο και από το σπίτι όπου βιάστηκε και κακοποιήθηκε η άτυχη φοιτήτρια και από το βαν με το οποίο μεταφέρθηκε στην ακτή, ο 19χρονος φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το φονικό σίδερο, με το οποίο είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην Ελένη Τοπαλούδη το βράδυ του στυγερού εγκλήματος.

Πάνω στην συσκευή βρέθηκαν και δακτυλικά του αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού του. Αυτό φέρνει ανατροπή στην υπόθεση και σε όσα είχε πει στην ανακρίτρια ο 19χρονος στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση πριν από λίγες ημέρες.

Εκεί είχε ισχυριστεί ότι ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του είχε πάρει το ηλεκτρικό σίδερο, ότι την είχε χτυπήσει δυο φορές στο κεφάλι την ώρα που εκείνος προσπάθησε να τον σπρώξει, να τον σταματήσει.

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA τετάρτου προσώπου, . ούτε στο σπίτι ούτε στο βαν με το οποίο μεταφέρθηκε στην ακτή η άτυχη κοπέλα, όπως είχε ακουστεί τα τελευταία 24ωρα και διερευνούσε η αστυνομία.

Μετά τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Αυλώνα, ο 19χρονος για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα που τράβηξε το επίμαχο βίντεο της επίθεσης, αλλά και σε βάρος άλλων 11 ακόμη συγκρατουμένων του, τους οποίους αναγνώρισε ο 19χορνος ως δράστες της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση