GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία φοιτήτριας: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον. Δέχθηκαν βροχή ερωτήσεων από την ανακρί...

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον. Δέχθηκαν βροχή ερωτήσεων από την ανακρίτρια και έδωσαν απαντήσεις για το έγκλημα που σοκάρει. Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης τσακώθηκαν και αποκάλυψαν ένα νέο στοιχείο.

Αφού διαφώνησαν στους χρόνους της επίμαχης συνάντησης άρχισαν να περιγράφουν τα όσα έγιναν μέσα σε ένα κλίμα εκρηκτικό με πολλούς καυγάδες.

Μίλησαν για την επίθεση στην 21χρονη μέσα στο διαμέρισμα, τα λόγια που θόλωσαν το μυαλό τους και την τελική φάση του σχεδίου, που δεν ήταν άλλη από το να την πετάξουν στη θάλασσα και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Και οι δύο μίλησαν για ένα μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό η Ελένη Τοπαλούδη. Τραύματα που πάντως δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο 19χρονος υποστήριζε πως με αυτό το μαχαίρι την χτύπησε ο 21χρονος και το αντίθετο ακριβώς έλεγε ο Ροδίτης κατηγορούμενος…

Αμέσως μετά τα χτυπήματα, οι κατηγορούμενοι παραδέχονται ότι φεύγουν από τη σπίτι και βάζουν τη φοιτήτρια στο αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου, τυλιγμένη με ένα σεντόνι.

Ο 21χρονος λέει πως πίστευε ότι θα την πάνε σε νοσοκομείο και γι’ αυτό συνεργάστηκε. Σε ερώτηση της ανακρίτριας, γιατί δεν αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι η διαδρομή τους δεν είχε σχέση με το νοσοκομείο, εκείνος απάντησε “γιατί είμαι χαζός. Παίρνω κάποια φάρμακα και δεν καταλαβαίνω πολλές φορές”.

Πρόσθεσε ότι φοβήθηκε να αντιδράσει επειδή δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο.

Ο 19χρονος λέει πως εκείνος καθόταν πίσω και όταν συνειδητοποίησε πως απομακρύνονται φώναξε στον 21χρονο φίλο του, χωρίς να πάρει απάντηση . Υποστηρίζει επίσης ότι την σκότωσε ο 21χρονος και πως θα έχει τύψεις που δεν θυσίασε τη ζωή του για να σώσει την Ελένη Τοπαλούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση