GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μοιράζει Ευχοστολίδια και χαμόγελα στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού»

Οι Κιθ Λάνγκφορντ, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Βαγγέλης Σακελλαρίου βρέθηκαν, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στη...

Οι Κιθ Λάνγκφορντ, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Βαγγέλης Σακελλαρίου βρέθηκαν, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στη χριστουγεννιάτικη έκθεση του ΟΠΑΠ με τα Ευχοστολίδια, στο The Mall Athens, για να προσφέρουν ξεχωριστά δώρα αγάπης σε παιδιά από τα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού». Μάλιστα, οι αθλητές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κάλεσαν όλους να υποστηρίξουν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και να επιλέξουν Ευχοστολίδια για τα εφετινά Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά, εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι ζωγραφιές με τις ευχές των παιδιών βρίσκονται σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Τα Ευχοστολίδια είναι, επίσης, διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr και της δωρεάν εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Τόσο στις εκθέσεις ζωγραφικής όσο και μέσω διαδικτύου, οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό.

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετέχουν δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επιλέγει Ευχοστολίδια μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Βαγγέλης Σακελλαρίου και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επιλέγουν Ευχοστολίδια

Κιθ Λανγκφόρντ και Θανάσης Αντετοκούνμπο επιλέγουν Ευχοστολίδια

Οι αθλητές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρουν δώρα στα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση