GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πηγές ΕΛΑΣ για λαθρεμπόριο χρυσού: Οι συλλήψεις έγιναν υπό την εποπτεία εισαγγελέων

«Για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα κα...

«Για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, παίρνοντας θέση στον σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με το σκεπτικό και τα στοιχεία βάσει των οποίων έγινε η προφυλάκιση φερόμενων ως εμπλεκόμενων σε λαθρεμπόριο χρυσού.

Όπως τονίζουν οι πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, «η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης».

Σημειώνεται ότι πλέον η υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίας χρυσού βρίσκεται "στον αέρα", μετά την επικοινωνία της ανακρίτριας Διαφθοράς με τις αρμόδιες οικονομικές Αρχές και τις κινήσεις που προκάλεσαν την αντίδραση της Εισαγγελίας.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση