GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Ρονάλντο και την υπόθεση βιασμού

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Spiegel» από τα Football Leaks αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση του φε...

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Spiegel» από τα Football Leaks αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα, στην οποία εμπλέκεται ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος βιασμός καταγγέλλεται ότι έγινε το 2009, με το γερμανικό περιοδικό να αποκαλύπτει διαλόγους που εμφανίζεται να είχε ο Πορτογάλος άσος με τους δικηγόρους του λίγους μήνες μετά το περιστατικό.

Σε αυτούς, ο «CR7» δέχεται ερωτήσεις, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πώς θα χειριστεί την υπόθεση, αλλά το θέμα που προκύπτει είναι ότι φέρεται να δίνει διαφορετικές απαντήσεις στους δικηγόρους του, με τους οποίους είναι πιο αυθόρμητος και μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τις απαντήσεις που έδωσε δύο μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2009, σε περίπτωση που τον καλούσαν για εξηγήσεις οι Αρχές.

Όλα αυτά πάντα με βάση τα όσα αποκαλύπτουν τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία φαίνεται πως δυσκολεύουν τη θέση του Ρονάλντο. Σε αυτά, λοιπόν, ο «CR7» εμφανίζεται να αποκαλύπτει με σοκαριστικά λεπτομερή τρόπο το πώς κύλησε η βραδιά του με την Μαγιόργκα.

Διαβάστε παρακάτω τις ερωτήσεις και τις δύο διαφορετικές απαντήσεις του 33χρονου Πορτογάλου επιθετικού των «μπιανκονέρι»:

Ερώτηση: «Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε εσένα και την MR.C; (Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ειπώθηκε κάτι σχετικό με το αν κάνατε σεξ ή κάτι τέτοιο)».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε σεξ, από τη στιγμή που μόλις είχαμε γνωριστεί (Καλύτερα όχι. Είναι η πρώτη φορά). Αλλά παρόλα αυτά, άρπαξε το π@@ος μου».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Άρπαξε το π@@ος μου».

Ερώτηση: «Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη ξεκινώντας από την επαφή που είχες με την MR.C στο δωμάτιο και τη συνέπεια που είχε αυτό όπως και κάθε επαφή συμπεριλαμβανομένων αγκαλιών και φιλιών ή τη μετάβαση από μια όρθια στάση, στο κρεβάτι ή στο πάτωμα ή οπουδήποτε έγινε».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Την γα@@α στο πλάι. Έκανε τον εαυτό της διαθέσιμο. Ήταν ξαπλωμένη στην πλευρά της, στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της από πίσω. Ήταν σκληρό. Δεν άλλαξε θέση. Κράτησε 5 - 7 λεπτά. Είπε ότι δεν ήθελε, όμως έδειξε διαθέσιμη. Όλη την ώρα ήταν σκληρό, την γύρισα στην πλευρά της και έγινε γρήγορα. Ίσως έπαθε κάποιες μελανιές όταν την άρπαξα. Δεν ήθελε να το κάνουμε, αντίθετα, με αυνάνισε. Δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο έκανε όταν με αυνάνιζε, όμως συνέχιζε να λέει όχι. "Μην το κάνεις δεν είμαι σαν τις άλλες". Απολογήθηκε μετά».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Πήγα από πίσω. Δεν αλλάξαμε στάσεις. Ήταν 5 - 7 λεπτά. Ήταν σκληρό. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν ούρλιαξε, δεν φώναξε για βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικά. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό. Δεν τελείωσα μέσα της. Τελείωσα πάνω της (όχι μέσα της) και στις κουβέρτες. Δεν χρησιμοποίησα λιπαντικό, χρησιμοποίησα σάλιο. Δεν ξέρω αν ήρθε σε οργασμό».

Ερώτηση: «Η κυρία MR.C ύψωσε τη φωνή της ή φώναξε;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε όχι και σταμάτα κάποιες φορές».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Ερώτηση: «Η MR.C είπε κάτι μετά τη σεξουαλική επαφή;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε “μα@@κα, με ανάγκασες. Είσαι ηλίθιος. Δεν είμαι σαν τις άλλες”. Εγώ της είπα 'λυπάμαι'.».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση