GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον αποκαλεί "μπισκοτάκι της" η βασίλισσα Ελισάβετ;

Ο πρίγκιπας Κάρολος συμπλήρωσε τα 70 του χρόνια και έτσι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ έλαβε χώρα επίσημο δείπνο σε στενό οικογενειακό ...

Ο πρίγκιπας Κάρολος συμπλήρωσε τα 70 του χρόνια και έτσι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ έλαβε χώρα επίσημο δείπνο σε στενό οικογενειακό κύκλο με την παρουσία όλων των μελών της δημοφιλούς βασιλικής οικογένειας.

Φυσικά παρούσα ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία σύμφωνα με όσα είπε φανέρωσε την τρυφερή πλευρά της μητέρας που κρύβει μέσα της.

“Κατά τη διάρκεια αυτών των 70 χρόνων, ο Φίλιππος και εγώ είδαμε τον Κάρολο να συντηρεί με μεγάλη επιτυχία έργα τέχνης και βέβαια να καταπιάνεται επιτυχώς με τις φιλανθρωπίες.

Ο Κάρολος παραμένει πάντοτε ένας αφοσιωμένος κληρονόμος του θρόνου και παράλληλα ένας θαυμάσιος πατέρας. Και με την υποστήριξη της συζύγου του Καμίλας, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, παραμένει ένας άνθρωπος παθιασμένος και δημιουργικός.

Αυτή η πρόποση είναι αφιερωμένη στα 70ά γενέθλια του γιου μου, που για μένα παραμένει το «Duchy Original» μπισκοτάκι μου…”! ανέφερε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της γιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το αγαπημένο μπισκοτάκι της βασίλισσας είναι ένα πολύ νόστιμο μπισκότο από βιολογικό σιτάρι και βρόμη και είναι το πιο δημοφιλές προϊόν της Duchy originals μίας εταιρείας με βιολογικά προϊόντα διατροφής που ο Πρίγκιπας Κάρολος δημιούργησε το 1990 και πήρε το όνομά της από το Δουκάτο της Κορνουάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση