GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα έκλεψε τα… μπισκότα της κόρης της και συνελήφθη

Μητέρα έκλεψε παραγγελία με μπισκότα που προοριζόταν για την ομάδα προσκόπων της κόρης της, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης για την συ...

Μητέρα έκλεψε παραγγελία με μπισκότα που προοριζόταν για την ομάδα προσκόπων της κόρης της, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης για την συγκεκριμένη μάρκα μπισκότων.

«Η 31χρονη γυναίκα παρέλαβε μια παραγγελία μπισκότων μάρκας «Girl Scout», η αξία της οποίας ξεπερνούσε τα 1.600 δολάρια. Η παραγγελία προοριζόταν για μια τοπική ομάδα προσκόπων, στην οποία μετέχει και η κόρη της. Η ομάδα θα πουλούσε τα μπισκότα και με τα χρήματα που θα έβγαζε θα χρηματοδοτούσε διάφορες δραστηριότητές της», ανακοίνωσε μέσω facebook , το αστυνομικό τμήμα στο Οχάιο στις Η.Π.Α.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έλαβε ποτέ το ποσό που αντιστοιχούσε στην παραγγελία, ούτε της επεστράφησαν τα προϊόντα. Έξι μήνες εκπρόσωποι της εταιρείας αλλά και ο αστυνόμος Michael Henn, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της όμως ήταν εξαφανισμένη.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της Noel Hines, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση