GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοτζιάς καλεί τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Καμμένου

Με ανακοίνωσή της η κίνηση Πράττω, της οποίας επικεφαλής είναι ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καλεί τον Πρωθυπουργό να ...

Με ανακοίνωσή της η κίνηση Πράττω, της οποίας επικεφαλής είναι ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καλεί τον Πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής "περί πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ" και τονίζει ότι θα εναντιωθεί στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής.

Αναλυτικά:

"Καλούμε τον υπουργό Εξωτερικών και Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωσή του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί "πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ".

Η δήλωση του εταίρου της κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών».

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση