GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ...» Ο Λεβέντης ανταποκρίθηκε στο «φλερτ» του Καμμένου!

«Δύσκολο να πάμε μαζί, αλλά στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ» απάντησε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε τηλεοπτι...

«Δύσκολο να πάμε μαζί, αλλά στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ» απάντησε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο σταθμό Open, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ο οποίος του ειχε κάνει άνοιγμα χθες από την Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως τα δυο κόμματα, έχουν ως στόχο την κοινοβουλευτική τους επιβίωση, η οποία μοιάζει τουλάχιστον αμφίβολη, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αν και είπε πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες συνεργασίες, στο μόνο που συμφωνούμε είναι το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον υπουργό Άμυνας «να ξεκαθαρίσει την θέση του και να χωρίσει τα τσανάκια του από τον κ. Τσίπρα», σημειώνοντας ότι «οι ΑΝΕΛ φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τη συμφωνία προδοσία και από την άλλη πλευρά να στηρίζεις μια κυβέρνηση που προδίδει τη Μακεδονία. Η ζημιά έχει γίνει στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι «οι εκλογές είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο. Ο κ. Τσίπρας, όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών για επικύρωση στην Βουλή, το ένα σενάριο λέει να πάει σε πρόωρες εκλογές, πετώντας το μπαλάκι στην επόμενη κυβέρνηση ή θα την κυρώσει και αμέσως θα διαλύσει την Βουλή και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές».

«Ο πρωθυπουργός δίνει τα ρέστα του, για να μειώσει τη διαφορά από την ΝΔ, γιατί το σενάριο να κερδίσει τις εκλογές είναι άπιαστο όνειρο. Για το λόγο αυτό τάζει διορισμούς, ρουσφέτια και πουλάει ελπίδα ώστε να κρατήσει ένα 20%-22% στις εκλογές. Οι συζητήσεις στη Βουλή, έχουν μετατραπεί σε θέατρο με μόνιμους χειροκροτητές και συχνά βλέπουμε το σόου Τσίπρα – Μητσοτάκη. Και οι δυο είναι συνένοχοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει τα πάντα στους πάντες και η Δεξιά ζει στον αστερισμό του παλαιοκομματισμού», κατέληξε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση