GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κλείσιμο του ΑΡΤ ανακοίνωσε ο Καρατζαφέρης

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το κλείσιμο του ART από την 1η Ιανουαρίου 2019 μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ ύψους 150.000 ευρώ. Το ΕΣΡ επέ...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το κλείσιμο του ART από την 1η Ιανουαρίου 2019 μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ ύψους 150.000 ευρώ.
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο στον τηλεοπτικό σταθμό για τη μετάδοση του "γκάλοπ" μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου καθώς έκρινε ότι σημειώνεται προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.Ο ιδιοκτήτης του ART TV Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού: «Είχαμε κάνει μια δημοσκόπηση τότε για τον Ζακ Κωστόπουλο την οποία πήραν στα χέρια τους μία οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το θέμα πήγε στο ΕΣΡ και φάνηκε από την αρχή η διάθεση. Τελικά έβαλαν πρόστιμο 150.000 ευρώ».
Επεσήμανε ακόμη ότι είναι «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, μας έφεραν στο μηδέν. Σας δηλώνω ότι το κανάλι κλείνει, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς» και πρόσθεσε: «Εγώ νιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση