GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατό εκατομμύρια δολάρια κόστισε ο γάμος της κόρης Ινδού μεγιστάνα- Μπιγιονσέ και Χίλαρι Κλίντον ανάμεσα στους καλεσμένους

Σε μία παραδοσιακή τελετή στο Μουμπάι παντρεύτηκε την Τετάρτη η κόρη του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, με προσκεκλημένους αστέρες του Μπ...

Σε μία παραδοσιακή τελετή στο Μουμπάι παντρεύτηκε την Τετάρτη η κόρη του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, με προσκεκλημένους αστέρες του Μπόλιγουντ και την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.
Με τον γάμο αυτό ενώνονται δύο από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ινδίας. Η νύφη, η 27χρονη Ίσα Αμπάνι είναι η κόρη του Μουκές Αμπάνι, του επικεφαλής της κοινοπραξίας Reliance, με την περιουσία του να ανέρχεται, σύμφωνα με το Forbes, στα 43 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο γαμπρός, ο 33χρονος Ανάντ Πιραμάλ είναι κληρονόμος επιχειρήσεων του φαρμακευτικού και μεσιτικού τομέα.
Το γαμήλιο πάρτι έγινε στην κατοικία του Αμπάνι στο Μουμπάι, ένα κτίριο 27 ορόφων, γνωστό ως ένα από τα ακριβότερα σπίτια στον κόσμο. Καλύφθηκε με κόκκινα τριαντάφυλλα και διακοσμήθηκε με φώτα και λουλούδια για την περίσταση.
Ο γαμπρός και η νύφη έφθασαν με αυτοκίνητα αντίκες, την ώρα που σωματοφύλακες προστάτευαν την είσοδο του κτιρίου από τους περίεργους και τους φωτογράφους.
Το περιοδικό Filmfare έγραψε ότι 600 άνθρωποι προσκλήθηκαν στον γάμο, τον οποίο ινδικά ΜΜΕ αποκάλεσαν "the big, fat Indian wedding".
Στους εορτασμούς, πριν από τη γαμήλια τελετή, συμπεριλαμβανόταν μια ιδιωτική συναυλία από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση