GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικά στοιχεία για το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Πάτρα

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ηλικίας 93 και 73 χρονών εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα του στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέ...

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ηλικίας 93 και 73 χρονών εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα του στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμα, αλλά και του γεγονότος ότι δεν είχαν δει τους ενοίκους του, τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με την Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δεν υπάρχει εύρημα για εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος άντρας πέθανε από πτώση. Εξαιτίας όμως της προχωρημένης σήψης δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου υπολογίζεται πριν από μια εβδομάδα, ενώ η σύζυγός του, πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, πριν από δύο ημέρες. Έτσι, προκύπτει ότι η 73χρονη ζούσε για μία τουλάχιστον εβδομάδα, στο διαμέρισμα, με τον νεκρό σύζυγό της. Η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης είναι το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πηγή ρεπορτάζ: Patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση